Husk at lytte til dig selv

Kender i ikke det med at man tænker man har styr på det hele, det går godt,. Alt ting har gået som det skulle og så lige pluslig ramler det bare. Det er det der er sket for mig i denne månede. Det er bare kørt super fint de sidste par måneder, jeg er begyndt at få det godt igen. Men fordi jeg måske synes det er gået godt, så har jeg måske været lidt dum og ikke lytte helt til min krop og mine interste tanker, fordi jeg bare har tænkt det går nok, det går jo fint nok, det er bare dig der er et brokkehovede. Men NEJ! lyt til dig selv mærk efter. Hvad er det du mangler eller har brug for. For eksemple så er min kæreste flyttet ind hos mig. lige nu bor vi i en 1 værelses kollegie væresle på 24kvadratmeter, og det er ikke meget 😛
så derfor har jeg virkelig manglet min rumt. Jeg har manglet bare at kunne være mig selv. lige så meget som jeg elsker at være social med andre mennesker og elsker at være sammen med min kæreste, lige så meget har jeg brug for at være mig selv og have ro.

og det kunne jeg bare mærke på min krop det fik jeg ikke, men jeg valgte og ignore det. haha det er det dummeste du kan gøre. selv om du måske selv synes at, “ej det er noget pjat” eller “ej jeg vil jo ikke være uvelkommen” lige meget hvad, så nej, dine følesler er vigtige og det er så vigtigt at lytte til sig selv.

for i denne verden i dag der kan man hutigt komme til at glemme sig selv og sine følesler for man bliver ved med at at samligne sig selv med alle mulgie andre som man ser på facebook eller insta,. men nej det er så vigtigt at huske sig selv!

jeg valgte at lytte til mig selv og jeg snakkede med mine kæreste om det for jeg havde bare et aller andet seted fået nok på en måde 😛 og ved du hvad han var så forstående. han sagde at det kunne han da godt forstå at jeg havde bruge for. og at jeg bare skulle sige til for så ville han da bare planlægge med at gå ud på uni og og skrive sit bachelor projekt så jeg kunne få lov til at have nogle timer for mig selv, hvor jeg bare kunne gøre ssom det passede mig.

så derfor lyt til dig selv og mærk efter for som ma for du er den eneste der kan mærke hvad du føler og ingen kan vide det vidst du ikke siger det eller beder om hjælp. og som jeg har lært hjemme fra: intet er så slemt at man ikke kan sankke om det ❤

Billeder er taget på min Huawei p20 omkring Aabenraa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.