Carbage Run 2019

Soooo… min sommerferie har jeg brugt på en meget special måde haha…
Jeg har været på den ultimative roadtrip, eller det synes jeg ihvertfald. Carbage run skandinavia 2019. Det har været super sjovt og ikke sidste gang jeg tager med på sådan en tur.

Picture from the official side of Carbage Run Scandinavia
Picture taken by SKPHOTO

Carbage Run er en road trip hvor der under turen er nogle opgaver der skal løses. I år var ruten igennem Tyskalnd, Østrig, Italien, Slovenien og Tjekkiet. Det er en af de smukkeste ture jeg har været på. Hver dag får man en et stykke papir med ruten for dagen (som man ikke skal følge men kan) og opgaven/opgaverne (som man ikke skal løse men kan). Løbet vare i en uge og hvor man kommer ud på en masse eventyre.

Vi fik kørt så meget bil og fik set så meget smuk natur! Det er helt vildt! ud over smuk natur og opgaver, er Carbage Run et løb hvor den bil du kører i skal mindst være 15 år gammel. Ikke nok med det så går alle amok med udsmykningen af bilen. For der er primærer til 1,2,3 pladsen men også for mest unik bil! Det er så sjovt at se hvad alle finder på og hvordan de har udsmykket deres bil.

Carbage Run i år var min første gang afsted med dem, men min kæreste har været med de sidste 5 år og han elsker det. Det var bare ham og mig i hans bil og man jeg har sagt det før men siger det lige igen, hold nu op hvor var det sjovt. Ikke nok med det, så er der bare et helt specialt fællesskab i mellem dem. Min kæreste og jeg nåde ikke en gang ind på campen før der var en folk mennesker over ved ham og sige hej og snakke med ham, fordi igen der er bare et specialt venskab i mellem dem man møder under turen.


Jeg lærte selv men masse nye mennesker at kende, søde og imødekommende mennesker!
Ikke nok med det så har min kæreste og jeg lært hinanden så meget bedre at kende under den her tur. Vi har været sammen i to år, og det betyder specialt ikke at man kender hinanden haha.. Jeg har lært ham så meget bedre at kende og ham mig. Vi har lært at vi arbejder mega godt sammen! At vi kan finde ud af at arbejde sammen i presset situationer såvel som at kunne være enig om hvordan tingene skal gøres. Vi har lært at lytte til hinanden osv. foreksemple så har han kørt størreste delen af turen og jeg har fundet vej med kort og gps, og det har bare fungeret super godt, fordi at vi har lært at arbejde sammen osv.

Jeg kan kun anbefalde at man lige tjekker dem ud, for det her har helt klart været en af de fedste ture/ferier jeg har været på. Jeg ikke hvad jeg mere skal sige … hehe. Det var en fantastisk tur smuk natur, nice mennesker og sjov tur.

Lige nu arbejder jeg på at få lavet en lille video omkring Carbage run 2019, hvad kunne i tænke jer? skal det være en stemningsfilm eller mere en sniksnak video ? jeg vil ihvertfald lægge den op her og på youtube når jeg en gang er færdig med den.

Håber ihvertfald at i alle har haft en fantstisk sommer og at i alle er kommet godt i gang med arbejde, skole eller sabbatår! love you all and peace out 😛

Alle billeder er taget af mig bortset fra de to første 😁

Hvis nu det har vækket interesseret så er dette carbage run skandinavias hjemmeside http://carbagerun.dk/en/home-3/ måske ses vi 😁

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.