6 of my favorite quotes

Sooooo… quotes! Jeg elsker citater/qoutes. De har/hjælper mig en held del i mit liv. Jeg bruger dem til at express myself, inspirere mig og hjælpe mig med at fortælle andre hvordan jeg har det.

Jeg har tit svært ved at fortælle folk hvordan jeg har det. Jeg ved ikke med dig men jeg har fundet ud af at musik, digte og quotes de hjælper mig til at kunne komme ud med de ting jeg nogle gange ikke kan få sagt. Ikke kun det så hjælper de ting mig også med at ind se hvordan jeg har det. Nogle gange kan det være svært at se sig ud at det hele og virkelig føle efter hvordan man har. Man har ikke altid tid til at tage de der minuter eller timer det kræver for virkelig at mærke efter hvordan man har det inden i, og her er det at qoutes, musik og digte hjælper mig.

dav

Jeg elsker også den måde hvor qoutes de virkelig kan huske mig på hvad mine drømme er, og hvordan de husker mig på at aldrig at give op! Også med hvordan de husker mig på hvad nogle at de vigtige ting i livet er for mig, når jeg nogle glemmer det, når jeg bliver fanget i hverdagens tromme rum.

oznor

Jeg håber ved at jeg deler mine 5 ynglings qoutes at du måske vil følge dig inspirerede til bruge dem til dig selv. Så de måske kan inspirere dig eller hjælpe dig på en eller anden måde.

smacap_Bright

1. If you can dream it, you can do it – Walt Disney

2. What is done in love, is done well – Vincent Van Gogh

3. At the end of the day, we can endure much more than we think we can – Frida Karlo

4. Laughter is timeless, imagination has no age and dreams are forever – Walt disney

5. Jobs fill your pocket, adventures fill your soul – anonymous

6. To move, to breathe, to fly, to float, to gain all while you give, to roam the roads of lands remote, to travel is to live – Hans Christian Andersen

smacap_Bright

Da jeg sad og skrev mine 5 ynglings qoutes ned kom jeg til at tænke over hvordan de beskriver mig som person 😛 Jeg synes det her også giver jer en bedre mulighed for at lærer mig bedre at kende, men også at jeg kan lærer mig selv bedre at kende. Man lærer så længe man lever! Men en ting jeg vil sige, uhhaaa hahah hvor jeg elsker Walt Disney og hans qoutes. De rammer bare et helt specialt sted i mit hjerte. Jeg vil nok altid være en kæmpe Disney fan uanset hvad.

Håber at du kunne lide de qoutes jeg fandt frem fra gemmeren 😛 Jeg håber at de gav dig inspiration, mod eller noget helt andet. Jeg håber bare at du fandt det sjovt og interesant at læse 🙂 ps billederne er nogle jeg sidst dag da jeg var ude at gå en tur i Sønderborg, synes de passede godt ind til dette emne + så ville jeg også bare gerne dele de her billeder med jer at jeg selv synes de blev rigtig fine 🙂

Rigtig god dag til jer alle der ude 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.