Jeg øver mig stadig

IMG_1420

Hey alle sammen.. så er jeg tilbage igen med lidt nye billeder. Eller det er nok mere gamle nye billeder hvis det giver mening haha… Jeg tog disse skønne billeder i 2018 i tyskland. Det er lidt trist for jeg kan ikke 100% huske hvor det er henne i tyskland, måske nogle af jer kan hjælpe mig? 😛

Men hey jeg øver mig stadig i det her blogger noget 😛 Det er stadig ret nyt for mig og det hele. Jeg synes det er mega spændende og jeg elsker at have et sted hvor jeg kan dele mine billeder og give mig selv “a voice”, hvor jeg kan skrive og bare lærer mig selv bedrer at kende jo mere jeg skriver herinde.

IMG_1431IMG_1439

Men igen jeg øver mig stadig i det hele. For eksempel disse billeder her jeg synes selv det er nogle rigtig fine billeder som jeg har taget, og er selv ret stolt af dem. Men jeg ved stadig godt at jeg kan lærer såååååå meget mere, men igen øvelse gør mester! 😀
Det er noget man virkelig skal huske at sige til sig selv. Jeg glemmer det selv ret tit! Men når hver gang jeg begynder at blive dømmende overfor mig selv, så prøver jeg altid at huske mig selv på – øvelse gør mester! + man lærer af sine fejl og man bliver kun stærker af det! + if you can dream it, you can do it!

Så jeg øver mig stadig i at tage billeder, skrive den rigtige tekst, stavefejlene haha og ikke mindst de rigtige emner for mig at skrive om. Jeg er også stadig i gang med at lærer mig selv at kende, men hvem er ikke det 😛 Så måske vi kan gører det sammen og give hinanden nogle gode råd undervejs. Men ihvertfald så håber jeg i vil finde min indlæg hyggelige, sjove og skønne 🙂

IMG_1440IMG_1450IMG_1457

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.