En hjælpsom tur til Århus

Jeg var for ca 2 uger siden på weekends tur til Århus, for at besøge min søde veninde. Hun er flyttet til Århus pågrynd af studie som så mange andre unge. Jeg selv er flyttet til Odense pågrund af studie.

Min tur til Århus bød på hygge sammen med min søde veninde. Vi var i dyrehaven, vi var i byen til komiker show og så var vi til hellovintage.

Jeg har faktisk aldrig været inde i Århus C. jeg var en gang da jeg gik på gymnasiet, vi var på aros. Men min veninde viste mig rundt og dele nogle af hendes ynglings steder med mig.
Vi var f.sk oppe på tage, hvor der var en terresse, for at se den smykke udsigt ud over Århus C. Det er faktatisk at stå der oppe og se en by på den måde. Det er en smuk og fasinerende måde at se en by på, man ser det fra en anden vinkel og følger lidt det hele ligner et stort billede.

Ud over turen i byen, så var vi da lige i dyrehaven. Det var helt igennem fantastisk! Jeg elsker dyr og jeg synes det var så fantastisk at kunne komme ind og fødre dyrene og at de var så rolig at man kunne komme så tæt på. Så var naturen også bare helt igennem fantastisk og hyggelig inde i skoven. Helt klart noget jeg skal igen da. Jeg skal jo ind og “snakke” videre med mine nye venner hehe…

Under min tur til Århus for at besøge min veninde, kom jeg til at tænke på det med at være livsnyder. Det er et ord som man selv forstår på hver sin måde. Men for mig er det faktisk virkelig vigtigt at husk det! Jeg har i en periode ikke haft det godt, og har følt at jeg har glemt mig selv i det hele. Jeg har glemt lidt hvem jeg er, så jeg er igang med at lære mig selv at kende igen. Og under min tur til Århus, kom jeg til at mærke hvor vigtigt det er for mig at man skal huske at være en livsnyder.

Nogle gange kan hverdagen kører for stærkt og man glemmer lidt at nyde livet og dens små glæder, så som en lille gå tur med ens veninde i en skov. Jeg vil prøve at gøre mig selv bedre til at være livsnyder. Det behøver ikke være dyrt, man skal bare være kreativ, lytte til sig selv og gøre mere af hvad der gør en glad. for eksempel for mig, så vil jeg begynde at gøre bare lidt mere ekstra ud af det i en travl hverdag. foreksmpel, da der var dejligt varmt solskins vejr i Odense, tog jeg en god bog et tæppe og lagde mig ned i Munke Mose park og læste i ca to timer, selv om jeg godt vidste der var nogle opgaver der ventede det hjemme var det meget vigtigere for mig at nydelivet her over nu da det var dejligt hver og at det ikke er hver dag det er det, men opgaverne de vil altid være der uanset om du når det i morgen eller i dag.

Så det jeg endelig prøver at sige med det hele er bare, glem ikke dig selv og hvad der er vigtigt for dig i en travl hverdag! Husk at tage tid til dig selv, familien eller vennerne. Det er lige så vigtigt som alt andet! nyd livet og tag nogle chancer og husk at hyg!

knus mia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.