Nu skal vi prøve noget nyt!

nu vil jeg prøver noget nyt her inde på min blog. Jeg vil begynde at skrive lidt til mine billeder, bare for at give det lidt mere historie men også for mig selv til at have lidt minder. Noget andet jeg også har lyst til at prøve er at skrive på dansk. Dansk er mit første sprog men de sidste 4-5 år af mit liv har jeg brugt mere engelsk i mit hverdags sporg på grund af min skole.

IMG_0085

Men som sagt lidt mere dansk skrivning tænker jeg bare for at prøve noget nyt. i må også undskylde hvis mine opslag ikke altid er lige godt skrevet/formulleret. Jeg er ordblind men det er også en af grundene til jeg gerne vil prøve krafter med det her blog noget for at se om det måske kan hjælpe mig i at blive bedre og mere selv sikker i min skrivning.

Når men nu til billederne 😛 Billederne er taget med mit Canon eos 1300D kamara. Billederne er taget i Sønderborg oppe ved skanserne. Jeg elsker det her oppe. Det er så smukt med naturen, med de mange marker og udsigten. Det er også et spændende område pågrund af dens historie (slaget ved dybbøl i 1864).

Jeg er vokset op i det her område og har leget meget her oppe som barn. Har brugt mange timer på de mange bakker hvor vi har kælket om vinteren. De lange sommer nætter hvor vi bor i nabolaget ville tage her op for at lege og spille fodboldt. Mange skønne minder er blivet skabt her og derfor var det også noget virkelig specialt for mig da jeg kunne tage min kæreste med her op. Jeg kunne få lov til virkelig at vise hvor jeg kommer fra og hvor jeg har boet og hvor jeg har haft mange sjove timer brugt sammen med mine barndoms venner.

IMG_0092IMG_0096IMG_0097IMG_0100Niko og Cora

Nu i år (2018) blev jeg optaget på bachelor på SDU i Odense. Det var mit størreste ønske, men det var også mærkeligt at skulle flytte fra den by hvor jeg har boet det meste af mit liv. Er født og op vokset her. Da jeg flyttede hjemmefra i gymnasiet, flyttet jeg ind i mit byen af Sønderborg. Boede dog et år i USA i mellem efterskole og gymnasiet, men ellers har jeg boet i denne skønne by hele mit liv.

Har virkelig elsket at vokse op her, men jeg er og har været klar til nye udfordringer og en ny begyndelse. Så det er fedt at være flyttet til Odsense og elsker det her! Men Sønderborg og specialt vil naturen her med skanserne, gandamstien og haven altid have en special plads i mit hjerte ❤

Skansen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.